Az EveryChoose márkanév a Comfort Építő Kft. kizárólagos tulajdona.

Termékeink

Termékeink úgy lettek kialakítva, hogy a teljes projektes termékpalettát lefedjék.

Műanyag termékekből 3 különböző műszaki tartalom elérhető.

Alumíniumból megtalálhatók kínálatunkban az egyszerű szerkezetektől a legbonyolultabb függönyfalak, automata ajtó, üvegkupolák is.

Fa nyílászárók tekintetében az egyszerű standardtól a műemléki kialakításig minden elérhető.

Alap standard formában fehér színű műanyag nyílászárókat kínálunk, de ügyfeleink igény esetén 20 féle dekor fóliából választhatnak.

Az alumínium és fa nyílászárók esetében a teljes RAL színpaletta ügyfeleink rendelkezésére áll.

A minőség mellet nagy hangsúlyt fektetünk termékeink árára is.

Igyekszünk mindig a legjobb ár érték arányú termékeket kínálni ügyfeleinknek.

EveryChoose SoftLine

Az EveryChooseSoftLine egy 70 mm-es beépítési mélységű 6 kamrás profil,amelynél a tok és a szárnyszerkezet egységesen 70 mm-es és 6 kamrás. A profil falvastagsága 2,8 mm. Merevítő vasat tekintve a tokban 1,5 mm-es„U” profil,míg a szárnyban egyedülálló módon szintén ”U” profil kerül, mely 1,5 mm-es. A zárszerkezetet a korábban jól megszokott és bevált ROTO NT. vasalatrendszerbiztosítja A terméket alapkivitelben u=1,0 üveggel kínáljuk, de természetesenkérhető hozzá 3 rétegű vagy egyéb biztonsági üveg is. Maximális üvegezhetőség36 mm

EveryChoose Standard

Az EveryChoose Standard egy 76 mm-es beépítési mélységű 6 hőszigetelő kamrás profil, amelynél a tok és a szárnyszerkezet egységesen 76 mm-es és 6 kamrás. A tok és a szárny teljes mértékben német gyártmányú profil. A profil falvastagsága 3 mm, újrahasznosított profilt nem tartalmaz. Merevítő vasat tekintve, a tokba 2 mm-es „U” profil, míg a szárnyba egyedülálló módon 2 mm-es „U” profil kerül. A vasalat rendszer, a korábban már megszokott és jól bevált ROTO NT. A terméket alapkivitelben 1.0-s üveggel kínáljuk, determészetesen kérhető hozzá 3 rétegű vagy egyéb biztonsági üveg is.Maximális üvegezhetőség 44 mm.

EveryChoose Prémium

AEveryChoose Prémium termékcsalád teljes mértékben az ablakgyártás csúcsát képviseli.80 mm-es beépítési mélyégű középtömítéses rendszer, 3 mm-es falvastagságú profilból,tisztán fehér pvc felhasználásával. Mind a tok, mind a szárny 8 kamrás kivitelű.Merevítésről 2 mm vastag zártszelvény gondoskodik a tokban míg 2 mm falvastagságú „U” profil a szárnyban. A rendszert alaphelyzetben kétrétegű üveggel kínáljuk, de javasoljuk bele a 3 rétegű üvegezést, mely akár 48 mm-ig üvegezhető. A profil hőáteresztő tényezője 0,9 W/m2K, amely a passzív ház technológiának is megfelelő. A rendszert szintén a ROTO NT vasalatrendszerrel szereljük.

EveryChoose Alu

Alumínium rendszerünket egy professzionális 75 mm-es beépítési mélységű alu rendszer adja, amely számos közintézményben és magánháznál bizonyította, hogy a legmagasabb műszaki igényeknek is megfelel. Rendszerhez nagy mennyiségben elérhetők kiegészítő profilok, így kompromisszumok nélkül építhető belőle függönyfal rendszer, üvegtető vagy akár automata ajtó is.

EveryChoose Wood

Számos nagy projekthez szállítottunk fa nyílászárókat. Termékeink mind 3 rétegű mind 2 rétegű üveggel kérhetőek. Műemléki épületek felújításánál is több ízben működtünk közre.Mérnökeink a műemlék épületek engedélyeztetési eljárásában is több ízben vettek

Partnereink